Afbraamschijf

U wilt een afbraamschijf kopen van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs? Zoek niet verder, u hebt Techwinkel.nl gevonden. Techwinkel is al jaren het vertrouwde adres als het gaat om een uitgebreid assortiment. U kunt uw afbraamschijf bestellen per verpakking en in diverse afmetingen. Tik in het zoekscherm het woord 'afbraamschijf' in en klik vervolgens op de afbeelding van het door u gewenste artikel. Zo eenvoudig was een afbraamschijf kopen nog nooit!

Een toonaangevend afbraamschijf

Techwinkel.nl heeft afbraamschijven in het assortiment van het merk Rhodius. Rhodius is een toonaangevend merk in onder andere afbraamschijven met zeer goede eigenschappen. De afbraamschijven hebben een hoge verspaningssnelheid en goede standtijd. De prijs-kwaliteitsverhouding van de Rhodius afbraamschijven is zeer goed te noemen. De schijfdiameters van 115 mm, 125 mm, 180 mm en 230 mm vindt u in ons assortiment in een dikte van 6 mm.

Naast een afbraamschijf van het merk Rhodius, kun je bij Techwinkel voor meer schijven van het merk Rhodius terecht. Onder de categorie slijpen bieden we namelijk ook diverse doorslijpschijven waarmee je eenvoudig harde staalsoorten of platen met kunstcoating kunt doorslijpen.

Meer in ons assortiment

Naast een afbraamschijf hebben wij wel meer dan 6.000 artikelen in ons assortiment. U kunt in onze webwinkel heel eenvoudig een zoekopdracht ingeven naar de artikelen die u wenst te kopen. Op onze website vindt u daarnaast alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen of een andere betalingsvoorwaarde wilt aanvragen, staan wij graag voor u klaar via ons contactformulier.

Over Techwinkel

Techwinkel.nl wordt door klanten op de site klantenvertellen.nl beoordeeld met gemiddeld een 9,2. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is daarbij een regelmatig terugkerend onderwerp. Verder worden eveneens de service en de mogelijkheid tot afhalen bij ons bedrijf in Bladel gewaardeerd. En mocht u een artikel onverhoopt niet op onze website kunnen vinden, neem dan contact met ons op. Samen zoeken we dan naar een snelle oplossing.