Betonboor

U wilt een betonboor kopen met de juiste prijs/ kwaliteitverhouding om door uw oppervlaktes heen te boren? Dan zit u bij Techwinkel.nl uitstekend! Bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per stuk verkrijgbaar. Bij ons als internetonderneming betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of voor de huur van een winkelruimte. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp houden.

We leveren de product direct aan huis. Bij een bestelling boven de 160 euro (ex. BTW) worden uw bestellingen bovendien gratis bezorgd. Uw aangeschafte product afhalen bij onze vestiging in Bladel is uiteraard ook mogelijk. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, met alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen.

Lange levensduur van de betonboor

Bij Techwinkel bieden we alleen producten van hoogwaardige kwaliteit, zo ook de betonboor. De betonboor die u bij ons vindt hoeft u niet na een paar keer gebruiken al te vervangen. Het product heeft een lange levensduur waardoor u de investering snel weer terugverdiend.

U kunt de producten in een complete cassette aanschaffen met diverse formaten betonboren. De SDS betonboor is verkrijgbaar van 4 mm tot 25 mm en in de lengtes van 110 mm tot 1 meter. Op onze website vindt u bovendien een grote collectie pluggen en schroeven.

Meer in ons assortiment

Bij Techwinkel.nl kunt u meer dan alleen uw betonboor bestellen. U kunt er ook terecht voor een spiraal-, hamer- of speedboor.. U vindt zeker iets van uw gading op techwinkel.nl. Naast de betonboor die u zoekt bevat ons assortiment inmiddels meer dan 6.000 artikelen. Bekijk ons productaanbod hier. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing. Techwinkel.nl, dé goedkoopste technisch leverancier voor professioneel en particulier.

Korting voor bedrijven

Interesse in een product en beschikt u over een bedrijf? Dan kunt u gebruikmaken van de bedrijvenkorting bij Techwinkel.nl Laat uw gegevens zoals Kvk- en BTW nummer achter bij het maken van uw account. Na een kleine controle kunt u inloggen en gebruik maken van kortingen tot wel 35%. Benieuwd of deze korting ook geldt op een betonboor? Bekijk dan de kortingen!