Zelfborende bout

Techwinkel heeft een breed assortiment aan bevestigingsmateriaal, waaronder de zelfborende bout. Als u in onze winkel bij de hoofdgroep “Zelfborend” selecteert krijgt u meteen een lijst waarin elke soort zelfborende bout te zien is.

Ons assortiment bestaat o.a. uit de zelfborende bout met een zeskantkraag (DIN 7504K), zelfborende bout met een bolkopkruisgleuf (DIN 7504N) en de verzonkenkopkruisgleuf (DIN 7504P). Tevens hebben we ook Dak en Gevelbouten type A (zonder boorpunt) met een neopreenring voor damwandprofielplaten en dakprofielplaten te bevestigen aan hout. Om dak- en gevelprofielplaten te bevestigen op staal is de zelfborende bout met zeskantkraag en neopreenring aan te bevelen. De neopreenring zorgt voor een goede afdichting.

De zelfborende bout is verkrijgbaar van diktes van 3.5 t/m 6.3 mm en in lengtes van 9.5 t/m 150 mm. In de winkel ziet u voor elk type zelfborende bout een korte lijst met vermelding van maat, kwaliteit, verpakkingseenheid, prijs per verpakking en prijs per 100 stuk. Zo hebt u meteen alle informatie voorhanden om uw bestelling snel en gemakkelijk zelf door te voeren.

Al onze verkoopvoorwaarden staan vermeld op de website in overzichtelijke rubrieken zodat u niet onnodig moet zoeken naar informatie. Wij streven ernaar onze klanten een zo volledig en snel mogelijke service te bieden.