Kabelbinders

U wilt kabelbinders bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u kabelbinders kopen per verpakking en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze kabelbinders staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website.

Kabelbinders bij Techwinkel.nl

Kabelbinders, ook wel tie-wraps of trekbandjes genoemd, zijn bij Techwinkel verkrijgbaar in het blank en zwart. De prijzen voor zwarte kabelbinders en blanke kabelbinders zijn gelijk, de eigenschappen ook. Het enige verschil tussen deze kabelbinders is dat de zwarte kabelbinders beter UV beschermt zijn. De maatvoeringen van de kabelbinders variëren in dikte van 2.5 mm tot 7.6 mm en in lengte van 100 mm tot 500 mm.

Naast een kabelbinder vindt u in ons assortiment ook een tang voor kabelbinders. Met deze tang kunt u de kabelbinders, tie-wraps of trekbandjes sneller, gemakkelijker en netter aantrekken. Ook kunt u hiermee de kabelbinder kort afknippen.

Meer dan alleen kabelbinders

Bij Techwinkel.nl kunt u meer dan alleen een verpakking kabelbinders bestellen. Techwinkel.nl staat namelijk bekend als hét adres voor schroeven, bouten en moeren. Maar bekijk zeker ook eens wat wij u nog meer te bieden hebben. Zo vindt u online duizenden artikelen, maar door onze eenvoudige zoekfunctie te gebruiken vindt u snel wat u zoekt. Door op het plaatje van het gewenste artikel te klikken, krijgt u bovendien een overzicht van de afmetingen, kosten per stuk en technische specificaties. Makkelijker kan niet.

U kunt bij ons ook terecht voor een deskundig advies via ons contactformulier. Bekijk daarnaast de interessante korting die wij bieden aan bedrijven. Bij ons als internetonderneming betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of de huur van een winkelruimte. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp houden.

Veilig online bestellen

Bij Techwinkel.nl kunt u snel en veilig uw producten aanschaffen die u nodig hebt. Bestellingen boven 160 euro (ex. BTW) worden bovendien gratis thuis bezorgd. Uw aangeschafte product afhalen bij onze vestiging in Bladel is uiteraard ook mogelijk. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, met alle informatie over betalingsvoorwaarden, bezorging en kortingen.