Oogbout

Welkom bij Techwinkel.nl! U wilt een oogbout kopen, bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per verpakking verkrijgbaar. Tegen aantrekkelijke prijzen. De oogbouten zijn verzinkt verkrijgbaar of gemaakt van RVS A2. Wilt u de oogbout bestellen, klik dan simpelweg op de afbeelding van uw keuze en daarna kunt u het bestelformulier invullen. Wij doen de rest.

Oogbout kopen? Techwinkel.nl! Wij zijn een winkel van A tot Z, van Afbraamschijven tot Zelfborende schroeven. Door bezoekers van de site klantenvertellen.nl zijn we beoordeeld met gemiddeld een 8,7. U heeft bovendien het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. De prijzen (exclusief B.T.W.) zijn vermeld per 100 stuks of per verpakking, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

De oogbout (din 580) is ideaal voor het maken van ophangpunten voor kleine hijswerkzaamheden. De oogbouten zijn verkrijgbaar van M6 tot M30 en hebben volgens DIN normering altijd een vaste schroefdraadlengte.

Verbaas u hier over het grote assortiment van Techwinkel.nl. Wij verkopen enkel artikelen van uitstekende kwaliteit, tegen zeer lage prijzen. Bestellen en bezorgen via onze website gaat supersnel, sneller dan bellen. Zeven dagen per week. Bestellingen boven 160 euro (ex. BTW) worden bovendien gratis thuis bezorgd. Maar, u kunt ook een oogbout bestellen per verpakking en deze afhalen bij onze vestiging. Wij staan garant voor een snelle levering en uitstekende service.