Slangklem

U wilt een slangklem kopen van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs? Zoek niet verder, u hebt Techwinkel.nl gevonden. Al jaren het vertrouwde adres als het gaat om het uitgebreide assortiment en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt uw slagklem bestellen per verpakking en in diverse afmetingen. Zo eenvoudig was een slangklem kopen nog nooit. En snel geleverd. U kunt zich het ritje naar de bouwmarkt besparen.

U wilt nu een slangklem bestellen, maar wist u dat Techwinkel.nl ook dé goedkoopste leverancier is van bouten en schroeven? Zowel voor de professional als particulier. Doordat we goede inkoopafspraken hebben kunnen maken, en onze onderneming kan werken met lage kosten, kunnen we de verkoopprijzen laag houden en dus goed concurreren. Onze leveranciers behoren tot de top in Europa en hebben eigen kwaliteitspersoneel in dienst dat erop toeziet dat alle producten aan de gestelde eisen voldoen.

De slangklem is standaard verkrijgbaar in type W2 met RVS band en verzinkte schroef. De slangklem is verkrijgbaar in 9 mm en 12 mm brede band en in diameters van 8 mm tot 240 mm. Op verzoek is ook de slangklem type W4 verkrijgbaar met RVS band en RVS schroef.

Techwinkel.nl staat bekend als hét adres voor schroeven, bouten en moeren. Maar bekijk ook eens wat wij u nog meer te bieden hebben. Onze omvangrijk productaanbod kunt u hier vinden. Duizenden artikelen, maar door onze eenvoudige zoekfunctie te gebruiken vindt u snel wat u zoekt. Door op het plaatje van het gewenste artikel te klikken, krijgt u bovendien een overzicht van de afmetingen, kosten per stuk of verpakking en technische specificaties. Makkelijker kan niet.