RVS bouten

Welkom bij Techwinkel! Bij ons kunt u terecht voor alle RVS bouten die u mogelijk nodig zou hebben. Wij bieden onze producten aan zowel particulieren als bedrijven, dus kijk snel of uw RVS bout er tussen zit.

Assortiment RVS bouten

In ons assortiment RVs bouten zijn zowel RVS zeskanttapbouten (volledige draad) (DIN 933), als RVS zeskantbouten (gedeeltelijke draad) (DIN931)  leverbaar. Maar ook RVS slotbouten zijn aan ons assortiment toegevoegd. De RVS bouten van M3 t/m M20 vindt u terug in onze webwinkel door eerst als hoofdgroep bevestigingsmaterialen te selecteren en daarna op bouten te klikken. Zo zult u een lijst te zien krijgen van alle bouten met daarin alle RVS bouten die wij aanbieden. Ook beschikken we over grotere maten t/m M60. Onze RVS bouten zijn van A2 kwaliteit, maar ook A4 kwaliteit, voor de levensmiddelenindustrie en eventuele toepassingen die in contact komen met zeewater, zijn leverbaar.

Per bout ziet u bovendien de prijs per verpakking en ter vergelijking de prijs per 100 stuks. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wij hebben verpakkingen van 500, 200, 100, 50 en 25 stuks. U kiest de verpakking die u nodig heeft en kunt deze gemakkelijk in uw winkelwagen zetten en verder te winkelen tot u alles heeft wat u nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan afdekkapjes voor uw bouten of moeren.

Breed aanbod aan bevestigingsmaterialen

RVS bouten zijn niet de enige bevestigingsmaterialen die u bij ons kunt aanschaffen. Bij Techwinkel vindt u een breed assortiment aan bouten, klemmen, pluggen, blindklinkmoeren, schroeven en nog veel meer.

Bij al deze producten garanderen wij een snelle levering, uitstekende service en advies, kwaliteit en overzichtelijkheid. Bovendien bieden wij bedrijven en instanties een aantrekkelijke korting van 35% op ons gehele assortiment.

Contact

Vindt u toch niet wat u zoekt in de webwinkel, neem dan contact met ons op. Wij kunnen vrijwel alle soorten RVS bouten leveren. Natuurlijk kan het dan wel eens voorkomen dat de levertijd iets langer is bij een artikel dat speciaal voor u besteld moet worden.