Chemisch anker

Welkom bij Techwinkel.nl! U wilt een chemisch anker kopen, bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per verpakking verkrijgbaar. Tegen aantrekkelijke prijzen. Breng simpelweg de glascapsule van het chemisch anker in het gat in de muur in, en verbrijzel die vervolgens met de beitelpunt van de ankerstang. De in de capsule aanwezige componenten worden met elkaar vermengd tot een snel hardende kunstharsmortel. Behalve het chemisch anker kunt u ook de ankerstang bij ons bestellen.

Chemisch anker kopen? Techwinkel.nl! Wij zijn een winkel van A tot Z, van Afbraamschijven tot Zelfborende schroeven. U heeft bovendien het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. De prijzen (exclusief B.T.W.) zijn vermeld, per 100 stuks en per verpakking, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Zonder poespas, daar houden wij van.

Techwinkel.nl heeft zowel chemische ankers met glashulzen in het assortiment als chemische spuitankers voor in een spuitankerpistool of kitpistool. Aanverwante artikelen van de chemische ankers, zoals ankerhulzen, binnendraadhulzen en mengtuit vindt u uiteraard ook in ons assortiment. Meer specifieke informatie van het chemische anker vindt u in het pdf infoblad van het betreffende artikel

Techwinkel.nl staat bekend als hét adres voor schroeven, bouten en moeren. U wilt een chemisch anker bestellen, maar bekijk ook eens wat wij u nog meer te bieden hebben. Onze omvangrijke collectie kunt u hier vinden. Duizenden artikelen, maar door onze eenvoudige zoekfunctie te gebruiken vindt u snel wat u zoekt. Door op het plaatje van het gewenste artikel te klikken, krijgt u bovendien een overzicht van de afmetingen, kosten per stuk en technische specificaties. Makkelijker kan niet.