Borgpen

U wilt een borgpen bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u uw borgpen kopen per verpakking en in diverse afmetingen. In de webwinkel vindt u bovendien alles wat u zoekt als het gaat om borging. Alle prijzen van onze borgpennen staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website. Daar draaien we niet omheen.

Assortiment borgpen bij Techwinkel.nl

Techwinkel heeft verschillende borgpennen in het assortiment. De meest bekende is de borgpen din 94 die men 2-zijdig kan uitvouwen. Maar ook de haarspeldveer, zowel enkele als dubbele haarspeldveer en de verende borgpen vallen onder de verzamelnaam, borgpen. De borgpen is per type verkrijgbaar in verschillende diktes zoals te zien op de site. Specifieke afmetingen van de borgpen is te bekijken op de betreffende info bestanden.

Groot assortiment

Nu wilt u een borgpen kopen, maar wist u dat wij wel meer dan 6.000 artikelen in ons assortiment hebben? U kunt in onze webwinkel heel eenvoudig een zoekopdracht ingeven naar de artikelen die u wenst te kopen. Meldt u op onze website tevens aan voor onze nieuwsbrief met daarin informatie over nieuwe producten en aanbiedingen. Online vindt u daarnaast alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen of een andere betalingsvoorwaarde wilt aanvragen, staan wij graag voor u klaar via ons contactformulier.

Over Techwinkel

Techwinkel.nl wordt door klanten op de site klantenvertellen.nl beoordeeld met gemiddeld een 9,2. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is daarbij een regelmatig terugkerend onderwerp. Verder worden eveneens de service en de mogelijkheid tot afhalen gewaardeerd. En mocht u een artikel onverhoopt niet op onze website kunnen vinden, neem dan contact met ons op. Samen zoeken we dan naar een snelle oplossing.