Popnagel

U wilt een popnagel kopen van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs? Zoek niet verder, u hebt Techwinkel.nl gevonden. Al jaren het vertrouwde adres als het gaat om het uitgebreide assortiment en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt uw popnagel bestellen per stuk en in diverse afmetingen. Zo eenvoudig was een popnagel kopen nog nooit!

Maar, bij Techwinkel.nl kunt u meer dan alleen popnagels bestellen. U kunt er ook terecht voor een deskundig advies. Bekijk ook de interessante korting die wij bieden aan bedrijven. Bij ons als internetonderneming betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of de huur van een winkelruimte. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp houden. En met het gemak van levering aan huis. Bestellingen boven 160 euro (ex. BTW) worden bovendien gratis thuis bezorgd. Uw aangeschafte product afhalen bij onze vestiging in Bladel is uiteraard ook mogelijk.

Techwinkel.nl heeft verschillende maten en modellen popnagels in aluminium/staal en RVS/RVS. De meest verkochte popnagel is de standaard popnagel (DIN 7337). De popnagels met extra grote kop en popnagels star, ofwel paraplupopnagels zorgen voor een brede oppervlakte druk op de dunnen of zachtere materialen zoals bv rubber. De waterdichte popnagels zijn tevens gasdicht en worden voor uiteenlopende toepassingen gebruikt. Ook de waterdichte popnagels zijn uitgevoerd in aluminium/staal.

Wij hebben wel meer dan 6.000 artikelen in ons assortiment. U kunt in onze webwinkel heel eenvoudig een zoekopdracht ingeven naar de artikelen die u wenst te kopen. Op onze website vindt u daarnaast alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen, een andere betalingsvoorwaarde of gewoon advies, staan wij graag voor u klaar via ons contactformulier. Techwinkel.nl, dé technisch leverancier.