Dopmoer

Bent u op zoek naar een dopmoer met een mooie ronde afwerking? Dan bent u bij Techwinkel.nl aan het juiste adres. Zoals de naam “dopmoer” al doet vermoeden, hebben deze producten een ronde dop en hierdoor een gladde afwerking.

Een dopmoer vindt u bij ons in diverse afmetingen en zijn per verpakking verkrijgbaar. Een dopmoer bestellen doet u eenvoudig door op het plaatje van het gewenste artikel te klikken. U krijgt dan bovendien een overzicht van de afmetingen en technische details. Makkelijker kan niet.

Assortiment van moeren

Techwinkel.nl heeft dopmoeren in het assortiment in verzinkt en RVS A2. Zowel RVS dopmoeren als verzinkte dopmoeren zijn verkrijgbaar vanaf M3 tot M20. Dopmoeren (din 1587) zorgen voor een nette en veilige afwerking.

Naast een dopmoer heeft u online keus uit nog 13 andere type moeren, denk aan een zeskantmoer, lasmoer en een inschroefmoer. Techwinkel.nl staat ook bekend als hét adres voor uw dopmoer, schroeven en bouten. Naast een dopmoer hebben wij meer dan 6.000 artikelen in ons assortiment. U kunt in onze webwinkel heel eenvoudig een zoekopdracht ingeven naar de artikelen die u wenst te kopen. Op onze website vindt u daarnaast alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Techwinkel.nl, dé technisch leverancier.

Techwinkel, de goedkoopste leverancier

Wist u dat Techwinkel.nl ook dé goedkoopste leverancier is van moeren, bouten en schroeven? Zowel voor de professional als particulier. Doordat we goede inkoopafspraken hebben kunnen maken en onze onderneming kan werken met lage kosten, kunnen we de verkoopprijzen laag houden en dus goed concurreren. Onze leveranciers behoren tot de top in Europa en hebben eigen kwaliteitspersoneel in dienst dat erop toeziet dat alle producten aan de gestelde eisen voldoen.