Rampamoer

U wilt een rampamoer bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u de rampamoer kopen per verpakking en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze rampamoeren staan duidelijk en voor iedereen zichtbaar op de website. Online vindt u bovendien een grote collectie bouten.

Maar, bij Techwinkel.nl kunt u meer dan alleen uw rampamoer bestellen. U kunt er ook terecht voor een deskundig advies via ons contactformulier. Bekijk ook de interessante korting die wij bieden aan bedrijven. Bij ons als internetonderneming betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of de huur van een winkelruimte. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp houden. En met het gemak van levering aan huis. Bestellingen boven 160 euro (ex. BTW) worden bovendien gratis thuis bezorgd. Uw aangeschafte product afhalen bij onze vestiging in Bladel is uiteraard ook mogelijk. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, met alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen.

De rampamoer ofwel inschroefmoer genoemd heeft een binnenzeskant om deze in het hout te bevestigen. De rampamoer is een veelgebruikte methode in bijv. de meubelindustie. Met een metrische bout kan men hierbij bijvoorbeeld via een rampamoer een montage in hout toepassen, zoals een leuning of handvat o.i.d.

Wij hebben wel meer dan 6.000 artikelen in ons assortiment. U kunt in onze webwinkel heel eenvoudig een zoekopdracht ingeven naar de artikelen die u wenst te kopen. Op onze website vindt u daarnaast alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen of een andere betalingsvoorwaarde wilt aanvragen, staan wij graag voor u klaar via ons contactformulier. Techwinkel.nl, dé technisch leverancier.