Diamantschijf 230 mm

Bent u op zoek naar een diamantschijf van 230 mm? Breng dan eens een bezoek aan de webshop van Techwinkel.nl. Daar vindt u een ruim assortiment van diamantschijven, -zagen en -boren. Van particulier gebruik tot het professionele werk. Dan bent u bij Techwinkel.nl aan het juiste adres.

Wat voor soort diamant slijpschijf 230 mm u nodig heeft, is afhankelijk van het materiaal wat u wilt gaan bewerken. Gaat u tegels op maat slijpen of zacht, middelhard tot hard beton slijpen, voor alle toepassingen hebben we de juiste schijf. En voor glas, rubber en zelfs het zagen van boomwortels en takken hebben we een speciale diamantschijf 230 in het assortiment opgenomen. Uiteraard kunt u behalve schijven voor de haakse slijper ook bij ons terecht voor grotere diamantschijven voor motorzagen en andere zaagmachines.

Naast een diamantschijf van 230 mm hebben we nog diverse andere diameters en diktes in het assortiment opgenomen. Net als diamantboren, verlengstukken voor de boren (voor wanneer u net dat ene kleine stukje mist met uw huidige boor), adapters en zelfs complete sets, zodat u voor elke klus altijd het juiste materiaal in huis heeft.

Wanneer u een diamantschijf van 230 mm via Techwinkel.nl bestelt, dan weet u zeker dat uw schijf van uitstekende kwaliteit is tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden, mits voor 14:00 uur besteld én uw artikel op voorraad is. Anders heeft u uw bestelling binnen 5 werkdagen in huis.

Bezoek vandaag nog Techwinkel.nl en bestel uw diamantschijf van 230 mm! Heeft u eerst nog meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.