SDS-boor

Bij Techwinkel.nl kunt u bliksemsnel én eenvoudig een SDS-boor bestellen tegen heel scherpe prijzen. Onze SDS-boor is voor professioneel gebruik, kwalitatief zeer goed en verdient zichzelf snel terug. De SDS-boor is verkrijgbaar van 4 mm tot 25 mm en in de lengtes van 110 mm tot 1 meter. Bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per stuk verkrijgbaar. Met het topmerk PHANTOM biedt Techwinkel.nl een SDS hamerboorcassette aan met SDS-Plus en HM-tip. De SDS hamerboorcassette bestaat uit 5+6+8+10 mm boren. Op onze website vindt u bovendien een grote collectie pluggen.

U wilt een SDS-boor kopen, maar wist u dat Techwinkel.nl ook dé goedkoopste leverancier is van bouten en schroeven? Zowel voor de professional als particulier. Doordat we goede inkoopafspraken hebben kunnen maken, en onze onderneming kan werken met lage kosten, kunnen we de verkoopprijzen laag houden en dus goed concurreren. Onze leveranciers behoren tot de top in Europa en hebben eigen kwaliteitspersoneel in dienst dat erop toeziet dat alle producten aan de gestelde eisen voldoen.

Verbaas u hier over het grote assortiment van Techwinkel.nl. Wij verkopen enkel artikelen van uitstekende kwaliteit, tegen zeer lage prijzen. Bestellen en bezorgen via onze website gaat supersnel, sneller dan bellen. Maar, u kunt ook een SDS-boor bestellen en deze afhalen bij onze vestiging. Wij staan garant voor een snelle levering en uitstekende service.