SDS-boor

Bij Techwinkel.nl kunt u bliksemsnel én eenvoudig een SDS-boor bestellen tegen hele scherpe prijzen. SDS-boor is ons assortiment is voor professioneel gebruik, kwalitatief zeer goed en verdient zichzelf snel terug. De SDS-boor is verkrijgbaar van 4 mm tot 25 mm en in de lengtes van 110 mm tot 1 meter. Bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per stuk verkrijgbaar. Met het topmerk PHANTOM biedt Techwinkel.nl een SDS hamerboorcassette aan met SDS-Plus en HM-tip. De SDS hamerboorcassette bestaat uit 5+6+8+10 mm boren. Selecteer gemakkelijk en snel het formaat van de boor die u zoekt en wij leveren deze zo snel mogelijk.

Niet alleen SDS-boren

U wilt een SDS-boor kopen, maar wist u dat Techwinkel.nl ook dé goedkoopste leverancier is van bouten, schroeven en andere bevestigingsmaterialen? Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor boren, tappen, slijpen, schuren, zagen, chemie, diamantgereedschap, elektra, gereedschap en persoonsbescherming. Zowel voor de professional als particulier.

Doordat we goede inkoopafspraken hebben kunnen maken en onze onderneming kan werken met lage kosten, kunnen we de verkoopprijzen laag houden en dus goed concurreren. Onze leveranciers behoren tot de top in Europa en hebben eigen kwaliteitspersoneel in dienst dat erop toeziet dat alle producten aan de gestelde eisen voldoen. Op onze website vindt u bovendien een grote collectie pluggen.

Over Techwinkel

Verbaas u hier over het grote assortiment van Techwinkel.nl. Wij verkopen enkel artikelen van uitstekende kwaliteit, tegen zeer lage prijzen. Bestellen en bezorgen via onze website gaat supersnel, sneller dan bellen. Maar, u kunt ook een SDS-boor bestellen en deze afhalen bij onze vestiging in Bladel. Wij staan garant voor een snelle levering en uitstekende service en advies. Heeft u nog een vraag dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen door ons contactformulier of bel ons gerust.