Staalkabel

U wilt een staalkabel bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u een staalkabel kopen per verpakking en in diverse diktes. Wij leveren staalkabels van diverse kwaliteiten: verzinkt, van RVS of van staal-PVC. Alle prijzen van onze staalkabels staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website. Online vindt u bovendien onze collectie stalen kettingen, puntkousen en staaldraadklemmen.

Staalkabel kopen? Techwinkel.nl! Wij zijn een winkel van A tot Z, van Afbraamschijven tot Zelfborende schroeven. U heeft bovendien het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. De prijzen (exclusief B.T.W.) zijn vermeld, per 100 stuks of per verpakking, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Staalkabels zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar, zoals o.a. staal 7x19. Staalkabel 7x19 betekend dat deze met 7 bundels van 19 vezeldraden is getwist. De staalkabel 6x19 met touwkern heeft als eigenschap dat deze soepeler is door vervangen van touw i.p.v. de middelste bundel staalkabel. RVS staalkabel is vervaardigt uit RVS 316 voor in agressieve milieus en duurzame buitentoepassingen. Pvc staalkabel 6x7 is getwist met 6 bundels van 7 vezeldraden en is voorzien van een pvc mantel.

U vindt zeker iets van uw gading op Techwinkel.nl. Naast de staalkabel die u wilt kopen bevat ons assortiment inmiddels meer dan 6.000 artikelen. Bekijk ons productaanbod hier. Wanneer u zich bovendien als bedrijf registreert op onze website, krijgt u tot wel 35% korting! Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing. Techwinkel.nl, dé goedkoopste technisch leverancier voor de professional én de doe-het-zelver.