Staalkabel

U wilt een staalkabel bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u een staalkabel kopen per verpakking en in diverse diktes. Wij leveren staalkabels van diverse kwaliteiten: verzinkt, van RVS of van staal-PVC. Alle prijzen van onze staalkabels staan duidelijk en voor iedereen zichtbaar op de website. Bij iedere staalkabel vindt u ook verdere informatie over de technische details in een Pdf-bestand. We zijn eerlijk over de kracht van onze producten en communiceren dat eerlijk naar buiten toe. Zo weet ik u zeker welk product bij u past.

Het assortiment bij Techwinkel.nl

Een staalkabel is bij Techwinkel.nl in verschillende uitvoeringen leverbaar, zoals o.a. staal 6x19 en 7x19, hieronder geven we een korte uitleg wat dit inhoud.

Een staalkabel 7x19 betekend dat deze met 7 bundels van 19 vezeldraden is getwist. De staalkabel 6x19 met touwkern is gemaakt van 6 bundels met 19 vezeldraden. Dit product heeft als eigenschap dat deze soepeler is door vervangen van touw in plaats van de middelste bundel staalkabel.

Kijkt u naast de sterktes ook naar het materiaal. Een RVS staalkabel is vervaardigt uit RVS 316 voor in agressieve milieus en duurzame buitentoepassingen. Een staalkabel van 6x7 PVC is getwist met 6 bundels van 7 vezeldraden en is voorzien van een pvc mantel.

Staalkabel online bestellen

Heeft u een interesse in één van de staalkabels? Dan kunt u deze eenvoudig bij ons online bestellen tegen de aller scherpste prijzen. Besteld u vandaag nog voor 16:00u? Dan worden uw producten vandaag nog verzonden. Met deze snelle service hoeft u niet lang zonder te zitten. Mocht er een product toch niet voorradig zijn, dan wordt dit netjes aangegeven.

Naast staalkabels kunt u bij Techwinkel.nl terecht voor nog meer bevestigingsmaterialen. Wij zijn een winkel van A tot Z, van afbraamschijven tot zelfborende schroeven. Bekijk dus gerust ons gehele productaanbod en kijk of er nog meer voor u bijzit.

Wanneer u zich bovendien als bedrijf registreert op onze website, krijgt u tot wel 35% korting! Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing.