Machinetap

U wilt een machinetap bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u de machinetap kopen per stuk en in diverse afmetingen. Bovendien levert Techwinkel.nl de machinetaps zowel voor staal als RVS. Online vindt u verder een grote collectie artikelen als het gaat om boren, tappen, slijpen en schuren.

Maar, bij Techwinkel.nl kunt u meer dan alleen uw machinetap bestellen. U kunt er ook terecht voor een deskundig advies via ons contactformulier. Bekijk ook de interessante korting die wij bieden aan bedrijven. Bij ons als internetonderneming betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of de huur van een winkelruimte. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp houden. En met het gemak van levering aan huis. Bestellingen boven 160 euro (ex. BTW) worden bovendien gratis thuis bezorgd. Uw aangeschafte product afhalen bij onze vestiging in Bladel is uiteraard ook mogelijk. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online.

De machinetap (din 371) ofwel draadtap zijn verkrijgbaar in de normale metrische maten van M2 tot M12. Zowel voor staal als voor RVS heeft techwinkel de perfecte machinetap. Zelfs heeft techwinkel de blinde machinetap (din 376) in het assortiment voor blinde gaten (onderzijde dicht). Voor de machinetap is uiteraard ook het wringijzer en tapkrukje te bestellen.

Wij hebben wel meer dan 6.000 artikelen in ons assortiment. U kunt in onze webwinkel heel eenvoudig een zoekopdracht ingeven naar de artikelen die u wenst te kopen. Op onze website vindt u daarnaast alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen of een andere betalingsvoorwaarde wilt aanvragen, staan wij graag voor u klaar via ons contactformulier. Techwinkel.nl, dé technisch leverancier.