Ruilen & Retourneren
Herroepingsrecht
Als Nederlandse consument heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annuleren nogmaals 14 dagen om uw product terug te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Het herroepingsrecht is enkel van toepassing op particuliere consumenten daar het onderdeel is van de consumentenwetgeving. Aankopen met intentie tot zakelijke doeleinden kunnen geen aanspraak maken op het herroepingsrecht voor consumenten.
De retourkosten van u thuis naar de webshop zijn voor eigen rekening. (raadpleeg de tarieven van uw vervoerder of via bijvoorbeeld een Post.nl businesspoint
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Techwinkel BV, Klein terkooyen 4, 5531NR, Bladel, info@techwinkel.nl, (0)497 380990) via een duidelijke verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor ook gebruik maken van het contactformulier  (https://techwinkel.nl/contact ), maar u bent hiertoe niet verplicht. Ons streven is om binnen 48 uur uw bericht in behandeling te nemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding terug storten, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Bij voorkeur sturen we u een kortingscode ter waarde van de retourartikelen zodat die bij een volgende bestelling verrekend kan worden. Dit verminderd de administratieve handelingen. Bij beschadigde producten en of ernstig beschadigde verpakkingen kan een evt schadevergoeding in rekening gebracht worden.

Om retourzendingen vlot te kunnen verwerken is het volgende verplicht.


Besteld u als zakelijke klant, dan gelden er andere regels betreffende het herroepingsrecht. Techwinkel.nl is namelijk niet wettelijk verplicht om het herroepingsrecht te bieden aan zakelijke klanten zoals dit wel het geval is voor consumenten.
Maar als service voor de zakelijke klanten willen we toch de mogelijkheid bieden dat  binnen 3 dagen na ontvangst van de order, met opgaaf van reden, de order geheel of gedeeltelijk naar ons retour te zenden
Speciale artikelen (niet in het standaard in online assortiment), klant specifieke artikelen en geoffreerde (grote) partijen worden niet terug genomen
U krijgt van ons een kortingscode zodat u de waarde van de retour gestuurde artikelen bij een volgende order kunt verrekenen. Dit verminderd de administrative handelingen.

Annulering van uw bestelling
Een annulering van uw bestelling kan altijd kosteloos, maar wel graag zo spoedig mogelijk na de bestelopdracht. Dit kan per email op info@techwinkel.nl of telefonisch (0)497 380990.