Diamantboor 8 mm

Heeft u voor uw boorwerk een diamantboor van 8 mm nodig? Ga dan naar techwinkel.nl. Daar vindt u een ruim assortiment aan diamantboren, -zagen en -schijven. Voor zowel particulier gebruik als het professionele boorwerk. In onze webshop bent u dan aan het enige, juiste adres!

Wat voor soort diamantboor van 8 mm u nodig heeft, is afhankelijk van de boormachine aansluiting die u heeft. De elektroplated diamantboor kunt u met uw (accu)boormachine gebruiken, maar de gesinterde diamantboor heeft een aansluiting van ½”. Een gesinterde diamantboor van 8 mm kunt u aansluiten aan een spoelkop. Deze spoelkop kunt u inspannen in uw boormachine. Via de spoelkop kunt u uw diamantboor koelen zodat u verzekerd bent van een lange levensduur en een snelle snijtijd.


Naast de diamantboor van 8 mm, hebben we nog diverse andere diameters en lengtes in het assortiment opgenomen. Daarnaast bieden we u ook verlengstukken voor boren (voor wanneer u net dat kleine stukje tekort komt met uw huidige boor), adapters, een keur aan diamantzagen en zelfs complete sets, zodat u voor elke klus altijd het juiste materiaal in huis heeft.

Wanneer u uw diamantboor van 8 mm besteld via Techwinkel.nl, profiteert u direct van een aantal voordelen. Wat dacht u van een zeer scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit. En voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is. Anders heeft u het binnen 5 werkdagen in huis.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.