Spaanplaatschroeven

Welkom op de webshop van Techwinkel.nl, hier vindt u een uitgebreid assortiment aan Spaanplaatschroeven. De spaanplaatschroeven bieden wij alleen aan van het juiste materiaal en tegen de alle scherpste prijs. Bij Techwinkel werken we namelijk niet met vertegenwoordigers met dure auto’s of beschikken we over een winkel met winkelpersoneel. Bij ons kunt u de producten online aanschaffen en zijn we één van de goedkoopste adressen als het gaat om bevestigingsmateriaal. Besteld u voor 16:00u vandaag, dan is de kans groot dat het vandaag ook al wordt verzonden. Zo heeft u de spaanplaatschroeven ook nog eens zo snel mogelijk in huis.

De spaanplaatschroeven bij Techwinkel.nl

Bij Techwinkel.nl beschikken we over spaanplaatschroeven met kruisgleuf (pozidrive) met verzonken kop, deze zijn verkrijgbaar in de uitvoering verzinkt, geelverzinkt en RVS.  De spaandplaatschroef met bolkop (pozidrive) is verkrijgbaar in verzinkt en RVS. Ook een veel verkochte spaanplaatschroef is de Jetschroef Torx, deze is geelverzinkt met verzonken kop. Deze speciale schroef heeft een splitpoint (ideaal voor hardhout), een dubbele draadgang (ruimen van het gat tegen het splijten) en freesribben onder de kop (voor goede verzinking van de kop).

Met een Torxbitje in uw schroefmachine schroeft u deze torx spaanplaatschroef moeiteloos met één hand in het hout. In onze online winkel vindt u ook alle benodigde schroefbitjes voor de diverse schroeven.

Bovendien is bestellen bij ons heel eenvoudig. Vrijwel ons gehele assortiment spaanplaatschroeven is te vinden op onze winkel. Zo kunt u bij ons alle maten tussen 2.5mm en 6mm dikte en 10mm en 160mm lengte zonder probleem bestellen.

Meer weten over ons

Wilt u eerst meer weten over Techwinkel.nl voordat u spaanplaatschroeven gaat bestellen? Alle nodige informatie over bedrijfskortingen, transportkosten, levertijden en voorwaarden staan op onze website. Daarnaast laten onze klanten regelmatig een review achter op klantenvertellen.nl en scoren we hier gemiddeld een 9.2. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst.