Doorslijpschijf

Voor een doorslijpschijf bent u bij Techwinkel.nl aan het juiste online adres. Techwinkel.nl heeft dooslijpschijven in het assortiment van het kwaliteitsmerk Rhodius.

Rhodius is een toonaangevend merk in onder andere doorslijpschijven met zeer goede eigenschappen. Een doorslijpschijf van het merk Rhodius heeft een lange standtijd en een hoge doorslijpsnelheid en veroorzaken weinig braam en een geringe vonkenregen.

De prijs-kwaliteitsverhouding van de Rhodius doorslijpschijven is uitermate concurrerend. De Rhodius doorslijpschijven garanderen een uitstekend resultaat tegen een aantrekkelijke prijs. Doorslijpschijven zijn verkrijgbaar in 2 types, elk voor zijn specifieke eigenschappen voor staal en RVS. De schijfdiameters van 115 mm, 125 mm, 180 mm en 230 mm vindt u in ons assortiment in de diktes van 1 mm tot 3 mm.

U kunt uw dooslijpschijf bestellen per verpakking en in diverse afmetingen.

Vertrouwd online adres voor professional en particulier

U wilt een doorslijpschijf kopen van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs? Zoek niet verder, u hebt Techwinkel.nl al gevonden. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres als het gaat om een uitgebreid assortiment en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wist u dat Techwinkel.nl ook dé goedkoopste leverancier is van bouten en schroeven? Zowel voor de professional als particulier. Lage verkoopprijzen, kunnen wij waarborgen door het maken van de juiste inkoopafspraken en het zo laag mogelijk houden van de kosten. Onze leveranciers behoren tot de top in Europa en hebben eigen kwaliteitspersoneel dat erop toeziet dat alle producten aan de gestelde eisen voldoen.

Bedrijvenkorting tot wel 35%

Bij Techwinkel maken we gebruik van Bedrijvenkorting. Beschikt u over een eigen bedrijf? Het enige wat u als bedrijf hoeft te doen, is een bedrijfsaccount aanmaken en uw KvK- en BTW nummer achterlaten. Na een kleine controle kunt u inloggen en gebruik maken van de korting. 

De kortingen gelden voor de volgende categorieën:

Meer dan alleen een dooslijpschijf

Bij Techwinkel heeft u niet alleen keuze uit slijp artikelen. Naast een doorslijpschijf bevat ons assortiment inmiddels meer dan 6.000 artikelen. Kijk gerust eens rond op onze webshop.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing.