Draadspanner

U wilt een draadspanner bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u een draadspanner kopen per stuk en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze spanschroeven staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website.

Er is misschien wel meer vraag naar een draadspanner dan je waarschijnlijk denkt. Het is een veelgebruikt artikel bij het spannen van allerlei soorten kabels. Een draadspanner zorgt er namelijk voor dat je draad mooi recht en solide hangt. Ook voor een grote collectie staalkabels kun je bij Techwinkel terecht.

Techwinkel, de goedkoopste leverancier

U wilt een draadspanner kopen, doe dat dan bij Techwinkel.nl. Wij zijn de goedkoopste leverancier van bouten en schroeven. Zowel voor de professional als particulier. Dit zeggen we niet alleen, maar kunnen we ook echt waarborgen. Doordat we goede inkoopafspraken hebben kunnen maken, en onze onderneming kan werken met lage kosten, kunnen we de verkoopprijzen laag houden en dus goed concurreren. Onze leveranciers behoren tot de top in Europa en hebben eigen kwaliteitspersoneel in dienst dat erop toeziet dat alle producten aan de gestelde eisen voldoen.

De draadspanners van Techwinkel

Draadspanners (din 1480) ofwel spanwartels of spanschroeven genoemd zijn verkrijgbaar in de types draadspanner haak-haak, draadspanner haak-oog en draadspanner oog-oog. Veelal worden draadspanners gebruikt voor het spannen van staalkabels en schoren van bijvoorbeeld staalconstructies.

Verbaas u hier over het grote assortiment van Techwinkel.nl. Wij verkopen enkel artikelen van uitstekende kwaliteit, tegen zeer lage prijzen. Bestellen en bezorgen via onze website gaat supersnel. Maar, u kunt ook een draadspanner bestellen en deze afhalen bij onze vestiging. Wij staan garant voor een snelle levering en uitstekende service. Meldt u op onze website tevens aan voor onze nieuwsbrief met daarin informatie over nieuwe producten en aanbiedingen.