Houtschroeven

U wilt houtschroeven kopen van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs? Zoek niet verder, u hebt Techwinkel.nl gevonden. Techwinkel.nl is al  jaren het vertrouwde adres als het gaat om een uitgebreid assortiment van bevestigingsmaterialen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt uw houtschroeven bestellen per verpakking en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze houtschroeven staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website.

De houtschroeven bij Techwinkel.nl zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Zo bieden wij houtschroeven met een verzonken kop, een bolkop en een bolverzonken kop. Verdere technische details over de artikelen vindt u bij het desbetreffende product.

Meer over de houtschroeven

Techwinkel heeft bijna 1.000 verschillende houtschroeven in het ruime assortiment in vele materiaal soorten, zoals verzinkt, geelverzinkt, RVS, messing en gefosfateerd.

De verzinkte houtschroeven en RVS houtschroeven zijn verkrijgbaar in torx en kruisgleuf, maar ook in bolkop en verzonkenkop.

Messing houtschroeven en messing-vernikkelde houtschroeven vindt u ook in meerdere modellen en maten en worden vaak gebruikt voor een authentieke uitstraling van bepaalde onderdelen of materialen. De messing houtschroeven met bolkop, bolverzonkenkop en verzonkenkop zijn allen voorzien van een zaaggleuf.

De online winkel voor al uw artikelen

Naast de houtschroeven die u wilt kopen bevat ons assortiment inmiddels meer dan 6.000 artikelen. Naast bevestigingsmiddelen kunt u bij ons ook terecht voor boren, tappen, slijpen, schuren een zaagartikelen. Ook diverse elektra en gereedschap kunt u hier bestellen.

Bekijk ons productaanbod online en zie of u nog meer artikelen kunt gebruiken. Wij staan garant voor een snelle levering en uitstekende service. U kunt ook uw houtschroeven bestellen en deze afhalen bij onze vestiging. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Producten (30)