RVS Staalkabel

U wilt een RVS staalkabel bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u een RVS staalkabel kopen per verpakking en in diverse diktes. Wij leveren ook andere staalkabels van diverse kwaliteiten: verzinkt of van staal-PVC. Alle prijzen van onze staalkabels staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website. Online vindt u bovendien onze collectie stalen kettingen, puntkousen en staaldraadklemmen.

Een RVS staalkabel kopen? Techwinkel.nl! Wij zijn een winkel van A tot Z, van Afbraamschijven tot Zelfborende schroeven. U heeft bovendien het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. De prijzen (exclusief B.T.W.) zijn vermeld, per 100 stuks en per verpakking, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

RVS Staalkabels zijn leverbaar in diktes van 2 tot 6 mm en op verzoek ook nog dikker leverbaar. RVS Staalkabel 7x19 betekend dat deze met 7 bundels van 19 vezeldraden is getwist. RVS staalkabel is vervaardigt uit RVS 316 voor in agressieve milieus en duurzame buitentoepassingen.

Verbaas u hier over het grote assortiment van Techwinkel.nl. Wij verkopen enkel artikelen van uitstekende kwaliteit, tegen zeer lage prijzen. Bestellen en bezorgen via onze website gaat supersnel, sneller dan bellen. Maar, u kunt ook een RVS staalkabel bestellen en deze afhalen bij onze vestiging. Wij staan garant voor een snelle levering en uitstekende service.