RVS schroeven

Bij  Techwinkel kunt u in de kortste tijd en eenvoudig alle RVS schroeven bestellen tegen hele scherpe prijzen. Zo hebben wij standaard vrijwel alle maten tussen M3 en M20 in zeskant bouten en inbusbouten.
De RVS cilinderschroeven (DIN 84), RVS verzonken schroeven met zaag- of kruisgleuf (DIN 963 en DIN 965), bolcilinderschroeven (DIN 7985) zijn standaard leverbaar in M3 t/m M6. Maar ook grotere en kleinere maten RVS schroeven zijn op aanvraag leverbaar.

RVS Plaatschroeven met verzonken kop, bolkop en bolverzonkenkop zijn leverbaar in diktes van 2.9 t/m 6.3 mm en variërend in lengtes van 6.5mm t/m 50mm  In onze webwinkel staan meteen alle prijzen voor de RVS schroeven aangegeven per verpakking en per 100 stuks. Als u een bedrijf of instantie bent dan kunt u 35% korting op deze prijzen ontvangen.

De RVS schroeven zijn voorzien van zaaggleuf of kruisgleuf, maar ook inbus is mogelijk
Ook heeft Techwinkel een uitgebreid assortiment RVS Schroeven met houtdraad, zoals spaanderplaatschroeven en houtdraadbouten.

Bekijk in de winkel het gigantische assortiment RVS Schroeven en verbaas u over de scherpe prijzen.

Maak gebruik van onze bedrijvenkorting

Interesse in één van de RVS schroeven van Techwinkel.nl? Weet dan dat u wellicht gebruik kunt maken van onze bedrijvenkorting. Heeft u een bedrijf en beschikt u over een KvK- en BTW nummer? Vul deze gegevens dan in bij het aanmaken van een account en na een kleine controle vanuit ons kunt u gebruik maken van kortingen tot wel 35%. Iedere rubriek heeft zijn eigen kortingspercentage, dus kijk snel tot welke categorie de RVS schroeven vallen!