Diamantzagen

Wij bieden u een compleet programma diamantzaagbladen voor alle toepassingen. Een ruim gamma professionele diamantzagen, geproduceerd volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Standaard en uit voorraad leveren wij diamantzagen voor de veel voorkomende materialen zoals beton, gewapend beton, asfalt of kalkzandsteen. Maar daarnaast hebben we ook diamantzagen voor materialen zoals kunststof of glas, zelfs diamantzagen speciaal voor het zagen van boomwortels en takken, of voor rubber. U vindt het allemaal in onze webshop www.techwinkel.nl.

Voor professioneel gebruik, maar ook voor het particuliere werk bieden wij u via onze webshop een ruim assortiment aan diamantboren, -zagen en -schijven.
Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een uiterst betrouwbare leverancier van diamantgereedschappen en bijbehorende producten. U wilt de beste kwaliteit en service tegen de laagste prijs, wij willen zeer tevreden klanten. www.techwinkel.nl garandeert u de beste prijs/kwaliteit-verhouding zodat u zich kunt concentreren op uw werk en specialisme.

Diamantzagen zijn er in alle maten en soorten, wat u nodig heeft is voornamelijk afhankelijk van het materiaal wat u gaat bewerken. Diamantschijven worden voornamelijk gebruikt voor het snijden van allerlei materialen. Maar ook kunt u met een komschijf beton vlak schuren, en voor het maken van sleuven kiest u voor een voegenfrees.

In ons assortiment vindt u een grote variatie aan diamantzagen met verschillende diameters en diktes, maar ook voor specifiek gebruik. Voor elke klus het juiste gereedschap.
- voor droog- en/of voor nat gebruik.
- speciaal voor tegels of andere materialen.
- voor draagbare machines, haakse slijper, motor doorslijper, tafelzaagmachine, vloermachine of voegenfreesmachine.

Bestelt u bij ons via www.techwinkel.nl, dan weet u zeker dat u materiaal of gereedschap aanschaft van uitstekende kwaliteit en tegen een zeer scherpe prijs. En voor 14:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden, mits op voorraad. Anders heeft u uw bestelling binnen 5 werkdagen in huis.

Heeft u eerst nog meer informatie nodig? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Producten (27)