Oogmoer

Welkom bij Techwinkel.nl! U wilt een oogmoer kopen, bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per verpakking verkrijgbaar. Tegen aantrekkelijke prijzen. De oogmoeren zijn verzinkt verkrijgbaar of gemaakt van RVS A2. Wilt u de oogmoer bestellen, klik dan simpelweg op de afbeelding van uw keuze en daarna kunt u het bestelformulier invullen. Wij doen de rest.

Oogmoer kopen? Techwinkel.nl! Wij zijn een winkel van A tot Z, van Afbraamschijven tot Zelfborende schroeven. Door bezoekers van de site klantenvertellen.nl zijn we beoordeeld met gemiddeld een 8,7. U heeft bovendien het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. De prijzen (exclusief B.T.W.) zijn vermeld, per 100 stuks en per verpakking, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. De oogmoer (DIN 582) is ideaal voor het maken van ophangpunten voor kleine hijswerkzaamheden. De oogmoeren zijn verkrijgbaar van M6 tot M30.

Wij hebben naast oogmoeren wel meer dan 6.000 artikelen in ons assortiment. U kunt in onze webwinkel heel eenvoudig een zoekopdracht ingeven naar de artikelen die u wenst te kopen. Op onze website vindt u daarnaast alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen of een andere betalingsvoorwaarde wilt aanvragen, staan wij graag voor u klaar via ons contactformulier. Techwinkel.nl, dé technisch leverancier voor de doe-het-zelver én professional.