Betonanker

Bij Techwinkel.nl kunt u bliksemsnel én eenvoudig een betonanker bestellen tegen heel scherpe prijzen. Bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per verpakking verkrijgbaar. En snel geleverd. Hier een betonanker bestellen en u kunt zich het ritje naar de bouwmarkt besparen. Op onze website staan bovendien nog diverse andere soorten verankering.

U wilt nu een betonanker kopen, maar wist u dat Techwinkel.nl ook dé goedkoopste leverancier is van bouten en schroeven? Zowel voor de professional als particulier. Doordat we goede inkoopafspraken hebben kunnen maken, en onze onderneming kan werken met lage kosten, kunnen we de verkoopprijzen laag houden en dus goed concurreren. Onze leveranciers behoren tot de top in Europa en hebben eigen kwaliteitspersoneel in dienst dat erop toeziet dat alle producten aan de gestelde eisen voldoen.

Betonankers zijn er in diverse soorten en maten, maar de meest gebruikte is toch wel het doorsteekanker. Dit betonanker is er zowel in monocone als doucone, dus enkele en dubbele borging. Ook hebben we RVS betonankers in ons assortiment voor in agressieve milieu’s of levensmiddelenindustrie. In onze rubriek “verankeringen” staan meerdere type betonankers van M6 tot M20 in uiteenlopende lengtes.

Techwinkel.nl staat bekend als hét adres voor schroeven, bouten en moeren. Maar bekijk ook eens wat wij u nog meer te bieden hebben. Onze omvangrijke collectie kunt u hier vinden. Duizenden artikelen, maar door onze eenvoudige zoekfunctie te gebruiken vindt u snel wat u zoekt. Door op het plaatje van het gewenste artikel te klikken, krijgt u bovendien een overzicht van de afmetingen, kosten per stuk en technische specificaties. Makkelijker kan niet.