Hamerboor

U wilt een hamerboor bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u de hamerboor kopen per stuk en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze hamerboren staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website. Daar draaien we niet omheen. Wij van Techwinkel.nl vinden bovendien dat boren goed moeten zijn. Dat resulteert in tijdwinst, een langere gebruiksduur en voorkomt ergernis. Online vindt u bovendien een grote collectie pluggen en schroeven.

Hamerboor kopen? Techwinkel.nl! Wij zijn een winkel van A tot Z, van Afbraamschijven tot Zelfborende schroeven. De SDS hamerboor is verkrijgbaar van 4 mm tot 25 mm en in lengtes van 110 mm tot 1 meter. U heeft bovendien het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. De prijzen (exclusief B.T.W.) zijn per stuk vermeld, per 100 stuks en per verpakking, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Wij hebben wel meer dan 6.000 artikelen in ons assortiment. U kunt in onze webwinkel heel eenvoudig een zoekopdracht ingeven naar de artikelen die u wenst te kopen. Op onze website vindt u daarnaast alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen of een andere betalingsvoorwaarde wilt aanvragen, staan wij graag voor u klaar via ons contactformulier. Techwinkel.nl, dé technisch leverancier.