Diamant schijf

Het juiste materiaal is het halve werk. Daarom gaat u naar Techwinkel.nl wanneer u op zoek bent naar een diamant schijf. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan diamantschijven, -zagen en -boren. Voor zowel particulier gebruik als het professionele werk. U vindt het allemaal op Techwinkel.nl.

Wat voor diamant schijf u nodig heeft, is afhankelijk van de machine die u gebruikt en het materiaal wat u gaat bewerken. Zo heeft u voor het vlak schuren van beton, een komschijf nodig. Een voegenfrees is de beste keuze voor het frezen van sleuven. En voor het zagen van rubber, veiligheidsglas, boomwortels en takken, hebben we ook een speciale diamant schijf in het assortiment opgenomen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor schijven voor het bewerken van zachter materiaal (zoals metselwerk), hard gesteente (o.a. beton), tegels en natuursteen.

Elke diamant schijf is verkrijgbaar in diverse diameters en met diverse asgaten. Het asgat dat het meest gebruikt wordt voor een diamant schijf is 20.0 mm voor de Stihl en Dolmar motorzaag machine, en 25.4 mm voor de Partner en Husqvarna motorzaagmachine (en Stihl 400). De diamant schijf voor de haakse slijper heeft een asgat van 22.23 mm. Daarnaast hebben we nog een ruime keuze in diamantboren, verlengstukken voor de boren (voor wanneer u net dat kleine stukje tekort komt met uw huidige boor), adapters en zelfs complete sets, zodat u voor elke klus altijd het juiste materiaal in huis hebt.

Wanneer u uw diamant schijf besteld via Techwinkel.nl dan profiteert u in ieder geval van een aantal voordelen. Wat dacht u van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. En bestelt u uw diamant schijf voor 14:00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is. Anders heeft u uw bestelling binnen 5 werkdagen in huis.

Breng vandaag nog een bezoek aan onze webshop! Heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Producten (27)