Boren

Welkom bij Techwinkel.nl! U wilt boren kopen, bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per stuk verkrijgbaar. Tegen aantrekkelijke prijzen. Of schaf een complete cassette aan met diverse soorten boren. Op onze website vindt u bovendien een grote collectie pluggen en schroeven.

Maar, bij Techwinkel.nl kunt u meer dan alleen boren bestellen. U kunt er ook terecht voor een deskundig advies via ons contactformulier. Bekijk ook de interessante korting die wij bieden aan bedrijven. Bij ons als internetonderneming betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of de huur van een winkelruimte. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp houden. En met het gemak van levering aan huis. Bestellingen boven 160 euro (ex. BTW) worden bovendien gratis thuis bezorgd. Uw aangeschafte product afhalen bij onze vestiging in Bladel is uiteraard ook mogelijk. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, met alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen.

Techwinkel.nl heeft boren voor staal en RVS van het topmerk Phantom. Voor het voren in RVS adviseren wij de cobalt boren, deze hebben een hoog rendement en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De Phantom boren voor metaal (HSS) en RVS zijn geslepen en niet gewalst, dus scherp en een lange levensduur!

Verbaas u hier over het grote assortiment van Techwinkel.nl. Wij verkopen enkel artikelen van uitstekende kwaliteit, tegen zeer lage prijzen. Bestellen en bezorgen via onze website gaat supersnel, sneller dan bellen. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Maar, u kunt ook boren bestellen en deze afhalen bij onze vestiging. Wij staan garant voor een snelle levering en uitstekende service.

Producten (41)