Kitten

Hier vind u ons uitgebreide assortiment hoogwaardige kitten voor binnen- en buitengebruik. Er bestaan talloze kitten alle met een specifieke toepassing. Als leverancier kozen wij voor het merk Zwaluw, omdat dit garant staat voor kwaliteit zodat u met goed materiaal het verschil kunt maken.
- Siliconenkit is een van de meest gebruikte kitsoorten, belangrijkste kenmerken zijn: blijvend elastisch, vochtbestendig en schimmelwerend, ideaal voor keuken en badkamer.
- Acrylaatkit met hier als belangrijkste kenmerken overschilderbaar en temperatuurbestendig, waarbij sommige soorten ook nog UV bestendig zijn.
- Kitten voor speciale toepasbaarheid. Met speciale aandacht voor de Zwaluw High-Tack kit, een hoogwaardige professionele constructie-en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Speciaal ontwikkeld als universele lijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen, zoals: steen, beton, spiegels, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, tin, aluminium, metalen, legeringen, R.V.S., en cementvezelplaten. Door de hoge aanvangsterkte is ondersteunen tijdens de uitharding meestal niet noodzakelijk.
U vind bij alle onderstaande kitsoorten uitgebreide informatie opgenomen in een PDF-info bestand.