Diamantschijven

Op zoek naar een diamantschijf voor uw klus? Breng dan eens een bezoek aan de webshop Techwinkel.nl. Bij ons vindt u een ruim assortiment van diverse diamantschijven, -boren en -zagen. Voor zowel particulier gebruik als het professionele werk.

Wat uw klus ook is, bij Techwinkel.nl vindt u de diamantschijven die u nodig heeft. Wat dacht u van een komschijf voor het vlak schuren van beton? Of een voegfrees voor het frezen van sleuven. Uiteraard hebben we ook diamantschijven in ons assortiment voor het snijden van (abrasief) zachter materiaal (zoals metselwerk), middelhard en hard materiaal zoals steen en betonproducten en voor de extreem harde materialen zoals tegels en natuursteen. Ook voor het zagen van boomwortels en takken, rubber of veiligheidsglas vindt u speciale diamantschijven in onze webshop.

Alle diamantschijven zijn verkrijgbaar in diverse diameters en asgaten. De meest gebruikte asgaten voor diamantschijven zijn 20.0 mm voor Stihl en Dolmar motorzaagmachines, en 25.4 mm voor de Partner en Husqvarna motorzaagmachines (en de Stihl 400). De diamantschijven voor de haakse slijper hebben een asgat van 22.23 mm. Daarnaast hebben we ook een keur aan diamantboren in ons assortiment opgenomen, verlengstukken voor de boren (voor het geval u net een klein stukje tekort komt met uw huidige boor), adapters en zelfs complete sets, zodat u voor elke klus altijd het juiste materiaal in huis heeft.

Techwinkel.nl staat voor een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij hanteren verschillende kwaliteitsniveaus met betrekking tot de levensduur en zaagsnelheid: standaard kwaliteit, Premium voor hoge kwaliteit en Premium Professional voor extreem hoge kwaliteit wanneer u de diamantschijven heel vaak gebruikt.

Voor al uw diamantschijven moet u dus bij Techwinkel.nl zijn. Bezoek onze webshop! Heeft u nog aanvullende informatie nodig, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Of bekijk de meest gestelde vragen bij FAQ. Wij helpen u graag verder op weg!

Producten (27)