Kabelklem

U wilt een kabelklem bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u een kabelklem kopen per verpakking en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze kabelklemmen en staaldraadklemmen staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website. Online vindt u bovendien een grote collectie staalkabels en stalen kettingen.

Klanten waarderen Techwinkel

Techwinkel.nl wordt door klanten op de site klantenvertellen.nl beoordeeld met gemiddelde van 9,2. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is daarbij een regelmatig terugkerend onderwerp. Verder worden eveneens de service, snelle levering en de mogelijkheid tot afhalen gewaardeerd. En mocht u een artikel onverhoopt niet op onze website kunnen vinden, neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Samen zoeken we dan naar een snelle oplossing.

Verschillende kabelklemmen

De kabelklemmen zijn verkrijgbaar in verzinkt en in RVS A4, afhankelijk van het soort kabel en de toepassing. In ons assortiment zijn kabelklemmen verkrijgbaar in de maten 3 mm tot 16 mm. Een kabelklem van 16 mm kan dus 2 kabels van 16 mm klemmen. Ook vindt u in ons assortiment de kabelkous of wel puntkous die vaak samen gemonteerd worden met de kabelklem.

Voor ieder wat wils

U vindt zeker iets van uw gading op Techwinkel.nl. Nu wilt u een kabelklem kopen, maar vergeet vooral niet hier ons complete productaanbod te bekijken. Zoals de kabelklemtang van staal, die leverbaar is in de varianten 0,5-2,2mm, 2-4mm en 2-5mm. Inmiddels hebben we meer dan 6.000 artikelen. Bestellen en bezorgen via onze website gaat supersnel, sneller dan bellen. U kunt er zich tevens aanmelden voor onze nieuwsbrief met daarin informatie over nieuwe producten en aanbiedingen. Techwinkel.nl, dé goedkoopste technisch leverancier voor professional en particulier. U kunt snel aan de slag!