U-beugel/U-bouten

Een U-beugel of U-bout maar ook soms rondstaalbeugel genoemd, zijn voor allerlei bevestigingstoepassingen perfect te gebruiken. Natuurlijk bij uitstek geschikt voor het bevestigen- of ophangen van buizen. Maar U-beugels of U-bouten zo u wilt kennen meerdere toepassingsmogelijkheden. Ze zijn bruikbaar als ophangbeugel, als klembeugel of worden gebruikt als verbindings- of ondersteuningselement. Ook worden grotere maten U-beugels ook wel gebruikt als beschermingsbeugel. U ziet het meerdere toepassingen zijn dus mogelijk.

U-beugels zijn bij ons te vinden in de categorie “klemmen”. Hier kunt u kiezen voor twee uitvoeringen voor wat betreft de corrosiebescherming. We bieden U-beugels die zijn elektrolytisch verzinkt, hier is een sterk laagje zink via elektrolyse op de U-beugel aangebracht en dit geeft een mooie “glanzendstrakke” uitstraling. Of u kiest de roestvrije variant RVS A2. (Uitstekende corrosiebestendigheid onder normale atmosferische omstandigheden).

Op onze website klikt u simpelweg op de uitvoering die u kiest en daarna kiest u de maat van de U-beugel en dan bent u zover om het bestelformulier in te vullen. En mocht u een artikel onverhoopt niet op onze website kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u waar mogelijk en onze specialisten vinden meestal snel een oplossing.
De prijzen (exclusief B.T.W.), technische specificaties en verpakkingseenheid staan op onze website vermeld, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wij werken uitsluitend samen met leveranciers die tot de Europese top behoren en producten leveren die altijd van hoge kwaliteit zijn. Dat maakt dat wij de kwaliteit van onze U-beugels kunnen garanderen.

Techwinkel.nl is de specialist op het gebied van bevestigingsmaterialen, wij garanderen kwaliteit, kunnen een deskundig advies geven, en hebben een hoge leverbetrouwbaarheid, elke dag opnieuw. Bij ons vind u de U-beugels in de categorie “klemmen”. Leverbaar in diverse afmetingen en in verschillende verpakkingseenheden. Bezoek onze website en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk dan de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, binnen 5 werkdagen hebt u uw bestelling zeker in huis, maar zo snel mogelijk is ons devies.

Bekijk onze prijzen:
U-beugel
Let op, kortingsregeling voor bedrijven! Zie knop “bedrijvenkorting”