Slijpschijf

Welkom bij Techwinkel.nl! U wilt een slijpschijf kopen, bij ons kunt u ze vinden in diverse soorten, zoals doorslijpschijven en afbraamschijven. Tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt uw slijpschijf bestellen per verpakking en in diverse afmetingen. Tik in het zoekscherm het woord 'slijpschijf' in en klik vervolgens op de afbeelding van het door u gewenste artikel. Zo eenvoudig was een slijpschijf kopen nog nooit!

Nou wilt u een slijpschijf bestellen, maar wist u dat Techwinkel.nl ook dé goedkoopste leverancier is van bouten en schroeven? Zowel voor de professional als particulier. Doordat we goede inkoopafspraken hebben kunnen maken, en onze onderneming kan werken met lage kosten, kunnen we de verkoopprijzen laag houden en dus goed concurreren. Onze leveranciers behoren tot de top in Europa en hebben eigen kwaliteitspersoneel in dienst dat erop toeziet dat alle producten aan de gestelde eisen voldoen.

Techwinkel.nl heeft slijpschijven in het assortiment van het merk Rhodius. Rhodius is een toonaangevend merk in onder andere slijpschijven met zeer goede eigenschappen. De slijpschijven hebben een lange standtijd een hoge doorslijpsnelheid en veroorzaken weinig braam en een geringe vonkenregen. De prijs-kwaliteitsverhouding van de Rhodius slijpschijven is zeer goed te noemen. Slijpschijven zijn verkrijgbaar in 2 types, elk voor zijn specifieke eigenschappen voor staal en RVS. De schijfdiameters van 115 mm, 125 mm, 180 mm en 230 mm vindt u in ons assortiment in de diktes van 1 mm tot 3 mm.

Verbaas u hier over het grote assortiment van Techwinkel.nl. Wij verkopen enkel artikelen van uitstekende kwaliteit, tegen zeer lage prijzen. Bestellen en bezorgen via onze website gaat supersnel, sneller dan bellen. Zeven dagen per week. Maar, u kunt ook een slijpschijf bestellen en deze afhalen bij onze vestiging in Bladel. Wij staan garant voor een snelle levering en uitstekende service.

Producten (27)