Diamantschijf 125 mm

Hebt u een diamantschijf van 125 mm nodig, dan kiest u natuurlijk voor kwaliteit. Onze gereedschappen voldoen aan de hoogste eisen en bieden een constante kwaliteit. Voor zowel professioneel- als voor incidenteel werk hebben wij een ruim aanbod aan diamantschijven.

Wat u nodig heeft, is afhankelijk van het materiaal wat u gaat bewerken. Met het door ons gehanteerde product-kleurenzoeksysteem is het al eenvoudiger om de juiste schijf te kiezen.
De te bewerken hardheidscategorieën.
- Rood (Keramiek, marmer, gewapend beton, basalt en andere harde materialen)
- Blauw (Asfalt, kalkzandsteen zachte tegels, licht beton en andere zachte materialen)
- Grijs of blank (Metselsteen, wand en vloertegels en andere middelharde materialen)

Snijprestaties en inzet.

Producten uit de Classic-Line hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De classic-line is optimaal geschikt voor inzet bij renovatie en talrijke andere werkzaamheden in- en rond om het huis. Profi- en Premium gereedschap zijn geschikt voor professioneel bouw en industriegebruik, waarbij de Premium product-klasse bedoelt is voor de zwaarste inzet.

Zo hebben wij voor elke toepassing wel een geschikte diamantschijf. U gebruikt een komschijf voor het vlak schuren van beton. Voor het frezen van sleuven kiest u voor een voegenfrees. En uiteraard hebben we ook een diamantschijf 125 mm voor het snijden van materialen. Erg populair is de diamantschijf 125 mm voor het snijden van tegels zowel voor de harde tegels als ook voor de natuursteenproducten. Wij helpen u graag bij de keuze voor het juiste gereedschap.

Naast een diamantschijf 125 mm hebben we nog vele andere diameters en diktes in ons assortiment opgenomen. Bovendien vindt u in onze webshop ook nog diamantboren in alle mogelijke afmetingen, adapters, bevestigingsmaterialen, elektra of andere gereedschappen. Voor elke klus hebben wij het juiste materieel in ons assortiment.

Bestelt u uw diamant-schijf 125 mm via www.techwinkel.nl, dan weet u zeker dat uw schijf van uitstekende kwaliteit is tegen een zeer scherpe prijs. En voor 14:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden, mits op voorraad. Anders heeft u uw bestelling binnen 5 werkdagen in huis.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.