Diamantschijf 300mm

Het beste adres voor al uw diamantgereedschappen. Professionele kwaliteit tegen een sterk concurrerende prijs. Wij hebben een breed assortiment aan diamantschijven. Diamantschijven met hoogwaardige gesinterde diamantsegmenten welke volgens de meest moderne technieken geproduceerd zijn. Zo zijn de diamantsegmenten met een laserlas aan de schijf bevestigd, dit zorgt weer voor een meer stabiel geheel, iets waar u tijdens het werk merkbaar van profiteert.

Onze diamantschijf van 300mm, is uitermate geschikt om voegen te zagen, om te slijpen of om iets door te slijpen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan diamantschijven waarmee u uw werkzaamheden snel en professioneel kunt uitvoeren. Ga naar onze webshop www.techwinkel.nl, bekijk ons assortiment en zie wat er allemaal mogelijk is.

Bij www.techwinkel.nl vindt u vast de diamantschijf van 300mm die u nodig heeft. Wij bieden een uitgebalanceerd assortiment aan diamant-gereedschap. De diamant-segmenten, de binding van de diamant-deeltjes, de bevestiging van de diamant-segmenten aan het stamblad. Of onderscheidende segmentvormen van de vertanding. Al deze factoren spelen een rol bij de keuze voor het juiste gereedschap. Diamant-gereedschap lijkt een wetenschap op zich.
Wij hanteren een kleurensysteem waardoor het al een stuk eenvoudiger is om de juiste keuze te maken. Welk materiaal gaat u bewerken?
- Rood (Keramiek, marmer, gewapend beton, basalt en andere harde materialen)
- Blauw (Asfalt, kalkzandsteen zachte tegels, lichte beton en andere zachte materialen)
- Grijs of blank (Universeel gebruik, Metselsteen, beton, andere middelharde materialen)

Elke diamantschijf is verkrijgbaar met verschillende asgaten. Wilt u een schijf met een asgat wat niet de standaard is dan kunt u via overige artikelen "aanpassen van een asgat" dit aanpassen zodat ze passen op uw tafelzaagmachine.
Niet alleen hebben we diamantschijven in alle afmetingen, ook adapters, bevestigingsmaterialen, elektra of ander gereedschap. Ook speciale schijven voor het zagen van veiligheidsglas, rubber, boomwortels en takken? Zelfs een resqueschijf voor glas en staal (vangrail). U vindt het allemaal in de webshop van www.techwinkel.nl.
Of u nu een komschijf nodig hebt om beton mee vlak te schuren, of een voegenfrees voor alle freeswerk, een diamantschijf of -boor, u vraagt en wij helpen u graag bij de keuze voor het juiste gereedschap.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk dan de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wij bieden u een diamantschijf 300mm, uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs.
En voor 14:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden, mits op voorraad. Anders heeft u uw bestelling binnen 5 werkdagen in huis.