Diamantboor 152mm

Het beste adres voor al uw diamantgereedschappen. Wij bieden een breed assortiment aan diamantboren. Professionele kwaliteit tegen een sterk concurrerende prijs. www.techwinkel.nl is voor veel professionals het vertrouwde adres met uitgebreide mogelijkheden. Wij hebben o.a. een breed assortiment aan diamantboren. Diamantboren die volgens de nieuwste technologieën zijn geproduceerd.

Onze dikwandige diamantboor van 152mm is bedoeld voor gebruik in een diamantboormachine en/of met statief. Booraansluiting is 1 ¼ inch UNC aansluiting. Uitermate geschikt voor het boren in harde steensoorten zoals beton, graniet, klinkers of andere harde materialen, maar ook voor zachte abrasieve steensoorten zoals bijv. kalkzandsteen baksteen en asfalt.

Wat voor soort diamantboor van 152mm u nodig heeft, is mede afhankelijk van de boormachine aansluiting die u heeft. Voor het bewerken van hardere materialen kunt u het beste watergekoeld werken. Waterkoeling geeft minder wrijving en daardoor bevorderd het de levensduur van de boor. Bovendien kunt u daarmee sneller werken (betere snijtijd).

De diamant-segmenten van de boren in ons assortiment zijn voorzien van de diagonaal gepositioneerde diamant-inleg, daardoor minder slijtage van het snijvlak, bovendien is de slijtage veel gelijkmatiger. Ook zijn de diamantsegmenten door middel van een laserlas aan de boorbuis bevestigd. Daardoor is het geheel sterker en meer stabiel. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en rekenen op de langere levensduur van de diamantboren die wij aanbieden.

Afhankelijk van de materialen die u wilt bewerken is deze boor zowel droog, als met waterkoeling te gebruiken. Bij nat gebruik hebt u hiervoor een geschikte machine nodig. De aansluiting die u nodig heeft, is afhankelijk van de boormachine-aansluiting die u heeft. Deze dikwandige boor heeft een ¼ inch UNC-aansluiting.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wanneer u uw diamantboor van 152mm bestelt via www.techwinkel.nl, profiteert u direct van een aantal voordelen. Wat dacht u van een zeer scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit. En voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is. Anders hebt u het binnen enkele werkdagen in huis.