Diamantboor 42mm

www.techwinkel.nl is het vertrouwde adres voor de levering van diamantboren. Wij bieden de beste kwaliteit boren tegen een sterk concurrerende prijs. De diamantsegmenten van onze diamantboor van 42mm heeft een diagonaal gepositioneerde diamantinleg waardoor de levensduur van deze boor in het gebruik aanzienlijk is verlengd. Uitermate geschikt voor het boren in harde steensoorten zoals beton, graniet, klinkers of andere harde materialen, maar ook voor zachte abrasieve steensoorten zoals bijv. kalkzandsteen baksteen en asfalt.

De diamant-segmenten zijn met een laserlas aan de boorbuis bevestigd, dit garandeert een sterkere binding als een traditionele lasnaad.

Wij hebben een breed assortiment aan diamantboren. Dunwandige diamantboren met een ½” aansluiting zijn de meest gebruikte boren voor beton wanneer u met een handboormachine werkt. Voor gebruik met een diamantboormachine met statief worden doorgaans de dikwandige boren gebruikt met 1 ¼” UNC aansluiting. Zo kunt u kiezen voor lasergelaste dunwandige of dikwandige boren. Wat voor soort diamantboor van 42mm u nodig heeft, is mede afhankelijk van de boormachine aansluiting die u heeft. U kunt ook eventueel een zogenaamde spoelkop inspannen in uw boormachine. Via de spoelkop kunt u uw diamantboor met water koelen zodat u verzekerd bent van een langere levensduur en een snellere snijtijd.

Door de diagonaal gepositioneerde diamantinleg van het merk DIAGRID™. zal het snijvlak minder snel en veel gelijkmatiger slijten. Afhankelijk van de materialen die u wilt bewerken is deze boor zowel droog, als met waterkoeling te gebruiken. Wilt u watergekoeld werken dan hebben we als hulpmiddel de zogenaamde spoelkop voor u. De spoelkop kunt u inspannen in uw boormachine. Via deze spoelkop kunt u uw diamantboor koelen, waardoor u verzekerd bent van een langere levensduur en van een snellere snijtijd.

De aansluiting die u nodig heeft, is afhankelijk van de boormachine-aansluiting die u heeft. De dunwandige diamantboor heeft een aansluiting van ½”, de dikwandige boor heeft een aansluiting van 1 ¼” UNC.

Naast de diamantboor van 42mm, hebben we nog een breed scala aan andere diameters en lengtes in het assortiment opgenomen. Dunwandige boren leverbaar tot 132mm, dikwandige boren tot 350mm. Daarnaast kunnen wij u ook allerlei hulpmiddelen bieden zoals: verlengstukken voor boren (voor wanneer u net dat kleine stukje tekort komt met uw huidige boor), verschillende adapters voor de machine-aansluiting, maar ook een keur aan diamantzagen, zodat u voor elke klus altijd het juiste materiaal in huis heeft.

U kunt uw diamantboor van 42mm bestellen via techwinkel.nl, u profiteert direct van een aantal voordelen. En voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is, anders hebt u het binnen enkele werkdagen in huis.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.