Diamantboor 132mm

Makkelijk een diamantboor van 132mm aanschaffen, dat kan via onze webshop, techwinkel.nl. Wij kunnen u namelijk heel voordelig en tegen topkwaliteit aanbieden. De diamantboren in ons assortiment zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Ze hebben een langere levensduur door de diagonaal gepositioneerde diamantsegmenten, daardoor minder slijtage van het snijvlak, bovendien is de slijtage veel gelijkmatiger. Ook zijn de diamantsegmenten door middel van een laserlas aan de boorbuis bevestigd, dit geeft een stabieler geheel waarvan u vooral profiteert tijdens het gebruik. Elke installateur kan vertrouwen op de kwaliteit en rekenen op de langere levensduur van de diamantboren die wij aanbieden.

Dunwandige diamantboren zijn de meest gebruikte boren voor beton wanneer u met een diamantboormachine werkt. Voor gebruik met een diamantboormachine met statief worden doorgaans de dikwandige boren gebruikt. Dunwandige boren zijn leverbaar tot 132mm, dikwandige boren tot 350mm. Zo kunt u kiezen voor een dunwandige- of dikwandige boor.

Wij hebben een breed assortiment aan diamantboren. Wat voor soort diamantboor van 132mm u nodig heeft, is mede afhankelijk van de boormachine aansluiting die u heeft. De dunwandige diamantboor heeft een aansluiting van ½ inch, de dikwandige boor heeft een 1 ¼ inch UNC-aansluiting.

Afhankelijk van de materialen die u wilt bewerken is deze boor zowel droog, als met waterkoeling te gebruiken. Als u harde materialen moet boren dan is waterkoeling aan te raden. Met waterkoeling verlengt u de levensduur van de boor.

Uitermate geschikt voor het boren in harde steensoorten zoals beton, graniet, klinkers of andere harde materialen, maar ook voor zachte abrasieve steensoorten zoals bijv. kalkzandsteen baksteen en asfalt.

Bestelt u uw diamantboor van 132mm via techwinkel.nl, dan profiteert u direct van een aantal voordelen. Wat dacht u van een zeer scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit. En voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is. Anders hebt u het binnen enkele werkdagen in huis.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.