Diamantboor 82mm

Als u gebruik maakt van onze diamantboren dan bent u de concurrentie altijd een stap voor. Als uw diamantboor 82mm al wat ouder is dan kan het verstandig zijn om niet langer te wachten met de vervanging. Er zijn goede redenen om juist nu voor een nieuwe boor te kiezen.

De diamantboren in ons assortiment zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een langere levensduur als gemiddeld. Bij de ontwikkeling van dit gereedschap is gebruik gemaakt van de nieuwste ontwikkelingen. Zo hebben de diamantsegmenten een diagonaal gepositioneerde diamant-inleg, dit geeft minder slijtage van het snijvlak, bovendien is de slijtage veel gelijkmatiger. De diamantelementen zijn met een laserlas aan de boorbuis bevestigd, waardoor de diamantboor in zijn geheel veel stabieler is als de traditionele diamantboren.

www.techwinkel.nl is het vertrouwde adres voor de levering van onder meer diamantboren. Wij hebben een breed assortiment aan diamantboren. Dunwandige diamantboren met een ½ inch- aansluiting zijn de meest gebruikte boren voor beton wanneer u met een handboormachine “uit de hand” werkt. Voor gebruik met een diamantboormachine en/of statief worden doorgaans de dikwandige boren gebruikt met 1 ¼” UNC aansluiting. Zo kunt u kiezen voor laser gelaste dunwandige- of dikwandige boren. Wij bieden professionele kwaliteit boren tegen een sterk concurrerende prijs.

Wat voor soort diamantboor van 82mm u nodig heeft, is mede afhankelijk van de boormachine aansluiting die u heeft. De boren die wij leveren zijn uitermate geschikt voor het boren in harde steensoorten zoals beton, graniet, klinkers of andere harde materialen, maar ook voor zachte abrasieve steensoorten zoals bijv. kalkzandsteen baksteen en asfalt.

Afhankelijk van de materialen die u wilt bewerken is deze boor zowel droog, als met waterkoeling te gebruiken. Als u watergekoeld kunt werken dan bent u verzekerd van een langere levensduur van de boor en geeft het u een snellere snijtijd.

De aansluiting die u nodig heeft, is afhankelijk van de boormachine-aansluiting die u heeft. De dunwandige diamantboor heeft een aansluiting van ½ inch, de dikwandige boor heeft een aansluiting van 1 ¼” UNC.

U kunt direct bij ons bestellen. Bezoek hiervoor onze webshop en ontdek tevens ons uitgebreide assortiment. Wanneer u uw diamantboor van 82mm besteld via techwinkel.nl, dan alles wat

voor 14:00 uur is besteld, dat wordt dezelfde dag nog verzonden, tenminste als uw artikel op voorraad is, anders hebt u het binnen enkele werkdagen in huis.

Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.