Uitvulplaatjes en wiggen

Uitvulplaatjes: Ideaal voor het nauwkeurig uitvullen en stellen van allerlei regelwerk, kozijnen, gevelbekleding, plafonds enz. Maar even zo goed bruikbaar bij het opmetselen van een muur. Deze uitvulplaatjes zijn zo ontworpen dat ze op hun plek blijven (weerhaken). Het handvatje kan na plaatsing makkelijk worden afgebroken. Elke dikte heeft een eigen kleur en ze zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 20, 50 of 500 stuks.

Platte wiggen: Speciaal ontworpen voor een snelle uitvulling, Bijv. bij het plaatsen van glas om te voorkomen dat de ruit in aanraking komt met de sponning. Maar vooral onmisbaar bij interieurbouwers, tegelzetters, kortom ieder die in de bouw iets te stellen of uit te vullen heeft. Ze kunnen gekleefd, gespijkerd of vast geschroefd worden. Ook bij de platte wiggen heeft elke dikte een eigen kleur.

Verstelbare wiggen: Speciaal ontworpen als hulpmiddel voor alles wat snel en nauwkeurig afgesteld moet worden. Door het zaagtandprofiel kunnen deze wiggen niet van elkaar afschuiven. Ook verkrijgbaar in 4, 6 of 8 stuks verpakking.

12 vaks assortimentskoffer: Voor het overzichtelijk opbergen van uw stel- en uitvulplaatjes en van uw wiggen. Koffer is stapelbaar, transparante deksel en de koffervakjes zijn samen te voegen door het tussenschot te verwijderen.
Subcategorieën
Uitvullen
wiggen