Diamantschijf 115 mm

Bent u op zoek naar een diamantschijf van 115 mm voor uw haakse slijper? Dan bent u bij Techwinkel.nl aan het juiste adres. Wij zijn dé webshop voor al uw diamant werkmaterieel. Met een ruim assortiment aan diamantschijven, -zagen en -boren, vindt u bij ons altijd een passende oplossing voor uw klus. Voor zowel particulier gebruik als het professionele werk. U vindt het allemaal in onze webshop!

Wat voor soort diamantschijf 115 u nodig heeft, is afhankelijk van het soort materiaal wat u gaat bewerken. Voor het snijden van zachter materiaal (zoals baksteen en asfalt), hard gesteente (o.a. beton), tegels en natuursteen. Een slijpschijf 115 is er dus voor allerlei doeleinden. Daarnaast zijn er ook speciale schijven. Voor het frezen van sleuven, kunt u bijvoorbeeld het beste gebruik maken van een voegenfrees. Een komschijf daarentegen is uitermate geschikt voor het vlak schuren van beton.

Naast een diamantschijf van 115 mm, zijn deze ook verkrijgbaar in diverse andere diameters en diktes. Bovendien vindt u in ons assortiment ook diamantboren, verlengstukken voor boren (voor het geval u net dat kleine stukje tekort komt met uw huidige boor), adapters en zelfs complete sets, zodat u altijd alles in huis heeft. Welke klus u ook moet klaren.

Wanneer u uw diamantschijf 115 mm besteld via Techwinkel.nl, weet u zeker dat u een schijf van uitstekende kwaliteit in handen hebt. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Plaatst u uw bestelling voor 14:00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is. Anders heeft u uw bestelling binnen 5 werkdagen alsnog in huis.

Voor een diamantschijf van 115 mm, gaat u dus naar Techwinkel.nl. Wilt u eerst nog meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.