Diamantschijf

Bij bijna elke grote verbouwing komt het wel voor: het slijpen of zagen van grof en hard materiaal. Door het gebruik van de juiste apparatuur van de beste kwaliteit, kunt u ook die klus eenvoudig klaren. Bij Techwinkel.nl bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben voor elke klus een passende diamantschijf, -boor of -zaag. In onze webshop vindt u ons uitgebreide assortiment!

U kunt het zo gek niet bedenken of bij Techwinkel.nl vindt u de diamantschijf die u nodig heeft. Kies voor een komschijf wanneer u beton vlak wilt schuren. Voor al uw freeswerk, bieden we diverse voegenfrezen. Uiteraard hebben we ook de juiste diamantschijf voor het snijden van zachte materialen (zoals metselwerk en asfalt), middelharde en harde stenen (bijvoorbeeld beton) en tegels en natuursteen. Maar wist u ook dat we speciale schijven hebben voor het zagen van veiligheidsglas, rubber, boomwortels en takken? Zelfs een resqueschijf voor glas en staal (vangrail). U vindt het allemaal in de webshop van Techwinkel.nl.

Elke diamantschijf is verkrijgbaar in diverse diameters en diverse asgaten. De meest gebruikte asgaten voor de diamantschijven zijn 20.0 mm voor de Stihl en Dolmar motorzaag machines, en 25.4 mm voor de Partner en Husqvarna motorzaagmachines (en Stihl 400). De diamantschijf voor de haakse slijper heeft een asgat van 22.23 mm. Bovendien bieden we u daarnaast ook een variatie aan diamantboren, verlengstukken voor boren, adapters en complete sets. Doordat we de kosten laag kunnen houden, kunnen we u ook altijd de scherpste prijzen bieden.

Zoals u in de webshop ziet, hanteren we verschillende kwaliteitsniveaus: Standaard kwaliteit, Premium voor hoge kwaliteit en Premium Professional voor extreem hoge kwaliteit. Deze kwaliteitslabels geven aan wat de levensduur is en de zaagsnelheid van de betreffende diamantschijf of boor.

Bent u op zoek naar een diamantschijf die elke klus kan klaren? Bezoek dan onze webshop Techwinkel.nl. Wilt u aanvullende informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder op weg!

Producten (27)