Diamantzagen beton

Onze diamantzagen voor het zagen van beton zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik in harde materialen, ook voor gewapend beton. We hebben een breed assortiment, voor elke betonsoort bieden we een diamantzaag die ontwikkeld is voor het bewerken van die betonsoort. Deze diamantschijven voor beton zijn uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige turbosegmenten, welke met een laserlas zijn bevestigd. De hardheid van de binding is nauwkeurig ontwikkeld voor het te zagen materiaal. Dit garandeert betrouwbaar gereedschap, een langere levensduur en -niet onbelangrijk- met uitstekende zaagsnelheden. Of u nu professioneel of anderzins dit gereedschap gebruikt, u profiteert maximaal door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding die wij u kunnen bieden.

Verkrijgbaar voor de haakse slijper in 115mm 125mm en 230mm (gat van 22/23mm).
Ook leverbaar voor overige machines in 300mm, 350mm 400mm en 450mm. Hiervan zijn de as-maten aan te passen aan uw tafelzaagmachine.

Wij bieden u een compleet programma diamantzaagbladen voor alle toepassingen. Een ruim gamma professionele diamantzagen, geproduceerd volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Voor alle toepassingen kunnen wij u altijd het juiste zaagblad voor op uw machine leveren. Standaard en uit voorraad leveren wij diamantzagen voor de veel voorkomende materialen zoals beton, gewapend beton, asfalt of kalkzandsteen. Maar daarnaast hebben we ook diamantzagen voor materialen zoals kunststof of glas, zelfs diamantzagen speciaal voor het zagen van boomwortels en takken, of voor rubber. U vindt het allemaal in onze webshop.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een uiterst betrouwbare leverancier van diamantgereedschappen en bijbehorende producten. U wilt de beste kwaliteit en service tegen de laagste prijs, wij willen zeer tevreden klanten. www.techwinkel.nl garandeert u de beste prijs/kwaliteit-verhouding zodat u zich kunt concentreren op uw werk en specialisme.
In ons assortiment vindt u een grote variatie aan diamantzagen met verschillende diameters en diktes, maar ook voor specifiek gebruik. Voor elke klus het juiste gereedschap.
- voor droog- en/of voor nat gebruik.
- speciaal voor tegels of andere materialen.
- voor draagbare machines, haakse slijper, motor doorslijper, tafelzaagmachine, vloermachine of voegenfreesmachine.

Bestelt u bij ons via www.techwinkel.nl, dan weet u zeker dat u materiaal of gereedschap aanschaft van uitstekende kwaliteit en tegen een zeer scherpe prijs. En voor 14:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden, mits op voorraad. Anders heeft u uw bestelling binnen 5 werkdagen in huis.

Heeft u eerst nog meer informatie nodig? Bekijk dan de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.