RVS bouten en moeren

Steeds vaker kiest men voor degelijkheid en duurzaamheid en kiest men voor het gebruik van RVS bouten en moeren. En u wilt bovendien uw materiaal tegen een goede prijs en gemakkelijk inkopen? Techwinkel is dan de ideale partner voor u.

RVS bouten zijn verkrijgbaar als tapbout (DIN933) en als bout met deeldraad (DIN931) met diverse maatvoeringen vanaf M6 t/m M20 en lengtes van 12 t/m 120 mm (langere lengtes zijn uiteraard ook op te vragen). Het assortiment moeren bestaat uit RVS borgmoeren (DIN 985) en natuurlijk gewone RVS moeren (DIN 934) maar ook voor speciale toepassingen hebben we de oplossing, want ook RVS dopmoeren (DIN 1587), lage moeren (DIN 439), verbindingsmoeren (DIN 6334) en uiteraard RVS vleugelmoeren (DIN 315) en oogmoeren (DIN 582) hebben we in ons assortiment.

Wij hebben wel meer dan 40.000 artikelen in ons assortiment. De meest bestelde RVS bouten en moeren staan dan ook in onze webwinkel zodat u zelf de bestelling kan doorvoeren. U kunt in onze winkel heel eenvoudig een zoekopdracht ingeven naar de RVS bouten en moeren die u wenst te kopen. Al onze scherpe prijzen zijn ex-BTW en als ondernemer kunt u via de site een bedrijvenkorting van 35% ontvangen.

Hebt u behalve RVS bouten en moeren ook nog andere RVS bevestigingsmaterialen nodig? Kijk in onze webwinkel en verbaas u over het grote assortiment en de scherpe prijzen.