Diamantboor 102mm

techwinkel.nl is de leverancier voor diamantboren, en wij hebben een breed assortiment. Daarmee kunnen wij een oplossing leveren voor uw situatie. De diamantboren in ons assortiment zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Bij de productie van deze boren is gebruik gemaakt van de nieuwste ontwikkelingen. Zo zijn de diamant-elementen voorzien van diagonaal gepositioneerde diamantinleg, daardoor minder slijtage van het snijvlak, bovendien is de slijtage veel gelijkmatiger. Ook zijn de diamantsegmenten door middel van een laserlas aan de boorbuis bevestigd, dit geeft een stabieler geheel. Kwaliteit waarop elke installateur kan vertrouwen en de garantie van een langere levensduur.

www.techwinkel.nl is het vertrouwde adres voor de levering van onder meer diamantboren. Wij hebben een breed assortiment aan diamantboren. Dunwandige diamantboren met een ½ inch aansluiting zijn de meest gebruikte boren voor beton wanneer u met een handboormachine werkt. Voor gebruik met een diamandboormachine en/of statief worden doorgaans de dikwandige boren gebruikt met 1 ¼ inch UNC- aansluiting. Zo kunt u kiezen voor laser gelaste dunwandige- of dikwandige boren. Wij bieden professionele kwaliteit boren tegen een sterk concurrerende prijs.

Uitermate geschikt voor het boren in harde steensoorten zoals beton, graniet, klinkers of andere harde materialen, maar ook voor zachte abrasieve steensoorten zoals bijv. kalkzandsteen baksteen en asfalt.

Afhankelijk van de materialen die u wilt bewerken is deze boor zowel droog, als met waterkoeling te gebruiken. De aansluiting die u nodig heeft, is afhankelijk van de boormachine-aansluiting die u heeft. De dunwandige diamantboor heeft een aansluiting van ½ inch, de dikwandige boor heeft een aansluiting van 1 ¼ inch UNC.

Wanneer u uw diamantboor van 102mm bestelt via techwinkel.nl, profiteert u direct van een aantal voordelen. Wat dacht u van een zeer scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit. En voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is. Anders hebt u het binnen enkele werkdagen in huis.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.