Schroefoog

U wilt een schroefoog bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u uw schroefoog kopen per verpakking en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze schroefogen staan duidelijk op de website. Online vindt u bovendien een grote collectie pluggen en schroeven.

Maar, bij Techwinkel.nl kunt u meer dan alleen uw schroefoog bestellen. U kunt er ook terecht voor een deskundig advies via ons contactformulier. Bekijk ook de interessante korting die wij bieden aan bedrijven. Bij ons als internetonderneming betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of de huur van een winkelruimte. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp houden. En met het gemak van levering aan huis. Bestellingen boven 160 euro (ex. BTW) worden bovendien gratis thuis bezorgd. Uw aangeschafte product afhalen bij onze vestiging in Bladel is uiteraard ook mogelijk. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, met alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Het schroefoog is verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes afhankelijk van de toepassing. Schroefogen zijn zowel met houtdraad verkrijgbaar als in metrische draad.

U vindt zeker iets van uw gading op Techwinkel.nl. Naast het schroefoog dat u wilt kopen bevat ons assortiment inmiddels meer dan 6.000 artikelen. Bekijk ons productaanbod hier. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing. Techwinkel.nl, dé goedkoopste technisch leverancier voor professional en particulier.