RVS slotbout

Voor de degelijkste montage van hout op hout, of metaal op hout gebruikt u de RVS slotbout (DIN 603).
De slotbout is verkrijgbaar in de RVS A2 versie. De Slotbout RVS A4, vooral voor de levensmiddelenindustrie en evt. toepassingen die in contact komen met zeewater, zijn gewoon op aanvraag leverbaar. De maatvoeringen van de RVS slotbout varieert van diktes van M5 t/m M12, en lengtes van 16 mm t/m 300 mm. Een bijkomend voordeel van de slotbout is dat deze ook inbraakwerend is, dus ook ideaal voor bevestiging van o.a. scharnieren van poorten en schuttingen.

Bekijk webwinkel van Techwinkel en verbaas u van het grootste online assortiment aan bevestigingsmateriaal en de zeer aantrekkelijke prijzen.

Door in onze winkel als hoofdgroep bouten te selecteren en als product slotbout, krijgt u meteen een lijst te zien van de meest gebruikelijke artikelen. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, zo vindt u alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen of een andere betalingsvoorwaarde wilt aanvragen, staan wij graag voor u klaar via ons contactformulier.