RVS slotbout

Voor de degelijkste montage van hout op hout of metaal op hout gebruikt u de RVS slotbout (DIN 603) aangeboden door Techwinkel.nl.

Verschillende maten en soorten

De RVS slotbout is verkrijgbaar in de RVS A2 versie. De maatvoeringen van de RVS slotbout varieert van diktes van M5 t/m M12, en lengtes van 16 mm t/m 300 mm. Een bijkomend voordeel van de slotbout is dat deze ook inbraakwerend is, dus ook ideaal voor bevestiging van onder andere scharnieren van poorten en schuttingen. Ook een slotbout al voorzien van moer zit in ons assortiment.

Heeft u interesse in een RVS slotbout A4? Deze slotbout is vooral geschikt voor de levensmiddelenindustrie en eventuele toepassingen die in contact komen met zeewater. Dit product vindt u niet terug op onze website, maar is zeker leverbaar op aanvraag.

Ons assortiment

Bekijk het assortiment van Techwinkel en verbaas u van het grootste online assortiment aan bevestigingsmaterialen, boren, tappen, slijpen, schuren, zagen, chemie, diamantgereedschap, elektra, gereedschap en persoonsbescherming. En dat voor zeer aantrekkelijke prijzen, een snelle levering, uitstekende service en advies en de beste kwaliteit.

Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven en hebben aantrekkelijke kortingen voor bedrijven tot wel 35%.

Over Techwinkel

Door in onze winkel als hoofdgroep bevestigingsmaterialen te selecteren. Vindt en dan bouten te selecteren en als product slotbout, krijgt u meteen een lijst te zien van de meest gebruikelijke artikelen.

Bent u op zoek naar een minder gebruikelijk artikel, ook dan kunt u contact met ons opnemen en kijken we wat we voor u kunnen betekenen. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, zo vindt u alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen of een andere betalingsvoorwaarde wilt aanvragen, staan wij graag voor u klaar via ons contactformulier.